Kétszeresen díjnyertes esküvői ruhaszalon Budapest szívében

Esküvői ruhakölcsönzőben dolgozni sokak vágya. A hölgyek gyerekkori álmának valóra váltásában közreműködni, a nagy napot még különlegesebbé tenni azonban – amellett, hogy csodálatos érzés – folyamatos kihívást is jelent. Az esküvői szegmensben a siker titka az arányok kifogástalan harmóniájában rejlik: oly módon szükséges a tradíciókat összehangolni a legfrissebb trendekkel, hogy minden egyes menyasszony, aki betér a szalonba, úgy lépjen ki onnan, hogy biztos benne: a tökéletesen hozzáillő ruhakölteményben fogja kimondani a boldogító igent.

Hungarian Wedding AWARD díjazottja 2015 és 2017-ben

A mindössze 4 éves fennállását ünneplő La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon nemcsak a világszerte 4000 eladási ponttal rendelkező, arisztokratikus szépségű kollekcióiról ismert spanyol cég, a Pronovias egyetlen hazai Pronovias Premium Dealer partnere és forgalmazója, de a további exkluzív márkákat (Jesús Peiro, valamint a Rosa Clará Aire Barcelona és Almanovia kollekcióit) is felvonultató menyasszonyi ruhakölcsönzőnk a Hungarian Wedding AWARD díjazottja lett 2015 és 2017-ben is az „esküvői szalon” kategóriában!

Hungarian Wedding Gala 2015-2017

A nagyszabású rendezvényen átadott díjakat a szakma legmeghatározóbb hazai képviselői kapták, így külön büszkeség számunkra, hogy a mi szalonunk a kategóriájában újból a legkiemelkedőbbnek bizonyult.

A szakmai fejlődésre már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk: kitartó, szenvedélyes munkánknak köszönhetően bekerültünk a 12 legjobban teljesítő európai Pronovias Premium Dealer közé, akik részt vehettek az első Pronovias Exclusive Training csapatépítőjén is. Ez hazai berkekben egyedülálló eredménynek számított.

Tartozzon Ön is elégedett, boldog ügyfeleink közé: találja meg álmai ruháját a legelismertebb, legjobb esküvői szalonban, Budapest belvárosában! Fedezze fel prémium kollekciónk különleges darabjait, és jelentkezzen be hozzánk ruhapróbára! Profi és segítőkész csapatunk készséggel áll rendelkezésére nemcsak a ruha és a hozzáillő kiegészítők kiválasztásában, hanem az esküvői előkészületekkel kapcsolatosan is. Forduljon hozzánk bizalommal!