Többszörösen díjnyertes esküvői ruhaszalon Budapest szívében

Esküvői ruhakölcsönzőben dolgozni sokak vágya. A hölgyek gyerekkori álmának valóra váltásában közreműködni, a nagy napot még különlegesebbé tenni azonban – amellett, hogy csodálatos érzés – folyamatos kihívást is jelent. Az esküvői szegmensben a siker titka az arányok kifogástalan harmóniájában rejlik: oly módon szükséges a tradíciókat összehangolni a legfrissebb trendekkel, hogy minden egyes menyasszony, aki betér a szalonba, úgy lépjen ki onnan, hogy biztos benne: a tökéletesen hozzáillő ruhakölteményben fogja kimondani a boldogító igent.

Hungarian Wedding Award díjazottja 2015, 2017 és 2019-ben

Hungarian Wedding Awards winner: La Mariée

A 2013 óta működő La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon nemcsak a világszerte 4000 eladási ponttal rendelkező, arisztokratikus szépségű kollekcióiról ismert spanyol cég, a Pronovias Fashion Group egyetlen hazai Pronovias Premium Dealer partnere és forgalmazója, de a további exkluzív márkákat (MILLA NOVA, WONA ex Crystal Design, INMACULADA García, NICOLE SPOSE, valamint a ROSA Clará Aire Barcelona és Almanovia kollekcióit) is felvonultató menyasszonyi ruhakölcsönzőnk a Hungarian Wedding AWARD együttműködés díjának állandó jelöltjeként díjazottja is lett 2015, 2017 és 2019-ben is az „esküvői szalon” kategóriában! A nagyszabású rendezvényen átadott díjakat a szakma legmeghatározóbb hazai képviselői szavazzák meg, így külön büszkeség számunkra, hogy a mi szalonunk a kategóriájában újból és újból elnyerte a megtisztelő díjat.

A szakmai fejlődésre már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk: kitartó, szenvedélyes munkánknak köszönhetően bekerültünk a 12 legjobban teljesítő európai Pronovias Premium Dealer közé, akik részt vehettek az első Pronovias Exclusive Training csapatépítőjén is. Ez hazai berkekben egyedülálló eredménynek számított.

Tartozzon Ön is elégedett, boldog ügyfeleink közé: találja meg álmai ruháját az egyik legnagyobb kínálattal rendelkező, impozáns esküvői szalonunkban, Budapest belvárosában! Fedezze fel prémium kollekciónk különleges, exkluzív darabjait, és jelentkezzen be hozzánk ruhapróbára! Profi és segítőkész csapatunk készséggel áll rendelkezésére az esküvői ruha és a hozzáillő kiegészítők kiválasztásában is. Forduljon hozzánk bizalommal!