Kiegészítők

A La Mariée Budapestesküvői ruhaszalon egyedülálló Pronoviasesküvői ruha kiegészítők széles és minőségi kínálatával várja menyasszonyait. Különleges fátyolokkal, meseszép fejdíszekkel és tiarákkal, valamint szatén, csipke és pihe-piha prémtapintású bolerókkal egyaránt készültünk. Munkatársaink szívesen segítenek a megfelelő kiegészítők kiválasztásában is, hogy az összhatás valóban hibátlan legyen. Nézzen szét prémiumminőségű esküvői ruha kiegészítőink között is!

Kiegészítők

Fátyol, ami megkoronázza a menyasszony megjelenését

Azok, akik régóta arról álmodoznak, hogy fátyolban mondják ki a boldogító igent, legalább olyan gonddal választják ki a fátylukat, mint az esküvői ruhájukat. Nem véletlenül, hiszen egy jól eltalált, a menyasszonyi ruha stílusához, a menyasszony arcformájához, frizurájához passzoló fátyol felteheti az i-re a pontot. Egy szép fátyol öltöztet, ráadásul ez az egyik legrégebbi esküvői kiegészítő, amit csak ismerünk, így a klasszikus elegancia híveinek, illetve azoknak, akik komolyan veszik az esküvői hagyományokat, amolyan nélkülözhetetlen kellék. A fátyol kiválasztásánál fontos tényező, hogy szeretnénk-e előre hajtani a fátylat vagy sem, hogy a fátyol milyen árnyalatú legyen (törtfehér, krémszínű vagy fehér), illetve, hogy milyen legyen maga a fátyol típusa. A kápolnafátyol jellegzetessége, hogy hosszabb, mint a menyasszonyi ruha, de népszerűek még a könnyű esésű, vízesés szerű, tüllből készült fátylak is, amelyeknek hosszára nincs kőbe vésett szabály.

Fejdíszek és tiarák, amik magukra vonzanak minden tekintetet

Azok, akik nem fátylat viselnek, szinte biztosan a különféle stílusú, nagyságú, dekoratív fejdíszek és tiarák között nézelődnek. Ezekről az igényes gonddal tervezett és kivitelezett, egyedi fejdíszekről méltán mondhatjuk, hogy mindegyik egy-egy műalkotás. Más és más típusú menyasszonyi fejdísz és tiara illik a hosszú és a rövid hajhoz, ezért, ha szeretne biztosra menni, szakértőink készséggel segítenek a tökéletes fejdísz megtalálásában is.

A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon a legszebb bolerók lelőhelye

Íratlan szabály, mégis jó azzal is számolni, hogy ha olyan esküvői ruhát választunk, ami szabadon hagyja a vállunkat, hátunkat, dekoltázsunkat, illő a templomban valamilyen boleróval eltakarni a fedetlen részeket. Az őszi-téli esküvőkön pedig nem csak ajánlott, de hasznos esküvői ruha kiegészítő is egyben, ami készülhet csipkéből, szaténból, chiffonból vagy prémes hatású anyagból is. Lehet fehér vagy törtfehér színű, hosszú ujjú vagy rövid boleró egyaránt.