Menyasszonyaink Köszönőlevei

Kedves La Mariée Lányok!

Köszönöm nektek azt a mérhetetlen profizmust, sok-sok kedvességet, törődést, vidám pillanatot, amivel még szebbé varázsoltátok az esküvői készülődést számomra. Régóta tudtam, hogy Pronovias ruhát szeretnék, és a Benicarlo szerelem volt már az első próbánál. Könnyű anyaga miatt még a menyasszonytánc után is alig akartam tőle megválni. Azért pedig külön is hálás vagyok nektek, hogy elsőként viselhettem ezt a szépséget. Kedves menyasszonyok, ne hezitáljatok, irány a La Mariée - itt biztosan megtaláljátok a tökéletes ruhát! További sok sikert nektek! Üdv,

- Cili

Kedves La Mariée!

Szeretnék köszönetet mondani azért, hogy nem csak a tökéletes ruhát találtam meg nálatok, hanem a tökéletes készülődés és ruhapróba élményét is! Mindig emlékezni fogok a kedvességetekre, és a család soron következő menyasszonyait hozzátok küldöm majd! Velem együtt a násznép is imádta a ruhámat, a Leante-t. Még egyszer köszönöm!

- Kornélia

Kedves LaMariée csapat!

Már fél év telt el azóta a bizonyos nap óta, mégis minden nap eszembe jut egy-egy pillanat, tökéletes nap volt, a mi napunk!! Egy héttel az esküvő előtt estem be hozzátok kétségbeesetten, egy másik szalonból az ottani sikertelen ruhapróbám után. Köszönöm Nektek a határtalan kedvességet, a profizmust! Hiába a gyönyörű ruhák, ha nem állnátok Ti mögötte az emberi oldalról! 7 nappal az esküvő előtt, romjaimban, ruha nélkül még nem tudtam, de most már igen: ez a ruha volt az igazi! Köszönöm, hogy összehoztatok "Bertával" !

- Athina

Kedves La Mariée!

Aki ellátogat a honlapotokra, az láthatja milyen csodaszép ruháitok vannak, más szalonokban talán ehhez hasonlóak sincsenek. Azt viszont nem tudja a látogató, milyen profi és kedves csapat vagytok. Köszönöm a gyönyörű ruhát, a sok mosolyt és tanácsot.

- Mónika

Kedves La Mariée,

Szeretném megköszönni Nektek, hogy életem egyik legfontosabb napjára megtalálhattam álmaim ruháját! Örökre meghatározó emlék marad számomra esküvőnk napja, amely nagyon boldogan és örömtelien sikerült. A csodálatos Lenix ruha felpróbálása után, minden nap azt vártam, hogy végre mások is megláthassák a különleges gyönyörű csipke varázslatosságát, melyben minden menyasszony királynőként érezheti magát! Velem is így történt! Minden részlete tökéletes volt! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek Titeket, akik nagy szeretettel teljesítitek minden menyasszony elképzeléseit. További sok örömet, s szép napot kívánok munkátokhoz! Hálás köszönettel,

- Katalin

Kedves Profi La Mariée csapat!

Esküvőnk igaz szeptember 27.én volt és kicsit elmaradtam..., de annál nagyobb szeretettel és büszkeséggel szeretném megköszönni azt, hogy életem legszebb napján, a számomra legszebb LAVIANNE menyasszonyi ruhát viselhettem!

- Vivien

Kedves La Mariée Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni a kedvességeteket és a sok segítséget, amit Tőletek kaptam! Egyedül csak a Ti szalonotokban jártam, mert biztos voltam benne, hogy itt megtalálom, amit keresek! És így is történt! Számomra a Pronovias Ofira ruhája volt a tökéletes! Mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom is a szalonotokat, így remélem kísérőként még visszatérhetek! További sok sikert kívánok a munkátokhoz! Üdvözlettel,

- Orsolya

Kedves La Mariée-s lányok!

Nagyon köszönöm Nektek azt a profizmust, kedvességet és rugalmasságot, amit a ruha próbák során tapasztaltam nálatok. Egy igazi profi csapattal találkoztunk, akiknél a ruhaválasztás olyan, mint a mesékben, mint, ahogy minden lány elképzeli. Csodálatos Pronovias Octavia ruhámban én voltam a legboldogabb menyasszony szerelmem oldalán.

- Piroska

Kedves La Mariée-s Lányok!

Kicsit ugyan megkésve, de ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek mindazt a türelmet, kedvességet és segítséget amit Tőletek kaptam. Nálatok megtaláltam azt a ruhát, amit már olyan régen kerestem (ezért külön köszönet Dóra barátnőmnek, aki ajánlott Titeket! ) Nektek köszönhetően a csodálatos Leiva ruhát viselhettem életem egyik legfontosabb napján! Még egyszer nagyon köszönöm!

- Nikolett

Kedves LaMariée-s Lányok!

Ezúton is szeretném Nektek megköszönni, hogy ilyen szép menyasszonyt varázsoltatok belőlem! A Pronovias Uceda ruha egyszerűen gyönyörű, úgy éreztem magam egész nap, mint egy hercegnő! Köszönöm a nyugtató és kedves szavakat, a segítőkészségeteket és a professzionalizmusotokat. Leendő menyasszonyok, csak őket válasszatok! Köszönettel,

- Alice


Vissza az oldal tetejére