Menyasszonyaink Köszönőlevei

Kedves La Mariée Lányok!

Kicsit megkésve, de ezzel a pár képpel szeretném megköszönni mindazt a kedvességet, segítőkészséget és profizmust, amit a próbák során kaptam Tőletek! Csodásan éreztem magam a Leiva ruhában! Azóta is, és ezután is örömmel foglak ajánlani Titeket minden házasulandó ismerősömnek, mint a legjobb esküvői ruhaszalont a városban! :-) Még egyszer köszönök mindent!Üdv,

- Ágnes

Kedves Lányok!

Küldenék egy kis ízelítőt a csodás ruhátokról. Mégiscsak magamnál kellett volna hagyni, és nem vissza adni. Persze csak viccelek, de csodássá tette a napunkat, és csodásnak érezhettem magam a legszebb napunkon. Nagyon köszönöm Nektek!!!

- Eszti

Kedves La Mariée Budapest szalon!

Mellékelem az esküvőnkről készült fotókat. A ruha gyönyörű volt, köszönöm szépen még egyszer!

- Mónika

Kedves LaMariée!

Köszönöm a csodálatos esküvői ruhát, egyszerűen imádtam! A vendégek annyit mondtak róla, hogy TÖKÉLETES volt. És én így is éreztem magam benne ezen a felejthetetlen és csodaszép napon. Szerintem ez látszik is a képeken... Köszönöm Nektek még egyszer!

- Rita

Kedves LaMariée!

Még egyszer szeretném hálásan megköszönni a figyelmes és gondos kiszolgálást, a csodálatos és minden esküvői vendéget lenyűgöző ruhát, a kedvességet és professzionalizmust, amit Tőletek kaptam. Megérkeztek az első esküvői fotóink, amiből néhányat - amiken a ruha is jól látszik - összeválogattam. Ha lesz majd még szebb-jobb, abból is szívesen küldök. Szép napot, hetet, sikeres idényt kívánok Nektek!

- Mária

Kedves LaMariée szalon!

Szeretném megköszönni nektek a kedves és figyelmes kiszolgálást. Teljes mértékben meg vagyok elégedve és minden ismerősömnek foglak Titeket ajánlani. Köszönöm a csodálatos Laren ruhát, amelyben fantasztikusan éreztem magam és a vendégek szerint is gyönyörű volt.

- Márta

Kedves Lamariée Szalon, Kedves Lányok!

Szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget és a csodálatos ruhát, ami még szebbé tette életünk egyik nagy napját! Ahogy ígértem, mellékelve küldök pár képet, de szerintem még ezek sem tudják visszaadni a Francia ruha szépségét és gyönyörűségét... Köszönettel,

- Lilla

Kedves LaMariée szalon!

Ezúton is szeretném pár mellékelt fotóval megköszönni az egész La Mariée csapatnak a professzionalizmust, a természetes kedvességet, az ügyfélközpontú kiszolgálást, és nem utolsósorban a gyönyörű Lanete ruhámat:) Minden ismerősömnek habozás nélkül Titeket foglak ajánlani! Mégegyszer köszönöm szépen!

- Éva

Kedves La Mariée lányok!

Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a csodálatos Leiva ruhát, és a segítségeteket. Fantasztikusan éreztem magam benne a közös életünk első napján Pár képet mellékelek is nektek!

- Vera

Kedves La Mariée szalon!

Ezúton is szeretném megköszönni nektek a csodaszép Dietrich ruhámat, amivel még szebbé tettétek életem legfontosabb napját! Köszönöm kedvességeteket, profizmusotokat!

- Dóra


Vissza az oldal tetejére