Menyasszonyaink Köszönőlevei

Kedves La Mariée!

Szeretném megköszönni a gyönyörű Umana ruhát, amivel még boldogabbá tettétek a mi nagy napunkat! Köszönettel,

- Mária

Kedves La Mariée!

Ezúton szeretném még egyszer megköszönni kedvességeteket, és természetesen a csodaszép Otelo ruhát. Imádtam!

- Vera

Kedves La Mariée szalon!

Itt is szeretném megköszönni a csodálatos ruhát, ami mind a férjemnek mind a vendégeknek nagyon tetszett:) Valamint nagyon köszönöm Önöknek a határtalan kedvességüket, amivel minden egyes alkalommal fogadtak. Felejthetetlen nap volt számunkra.

- Csilla

Kedves La Mariée Szalon!

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer a csodás Ugaz ruhát. :) Csak úgy suhantan ebben a viseletben egész nap! Csillagos 5-ös jár a szalonnak ezért a fantasztikus szolgáltatásért, amit kaptam tőletek, természetesen a ruhát is beleértve. Szép Napot!

- Krisztina

Kedves Lányok, kedves La Mariée Szalon!

Szeretném megköszönni a segítségeteket és kedvességeteket valamint a gyönyörű Laverna ruhát! Nagyban hozzájárultatok ahhoz, hogy csodálatosan érezhessem magam a nagy napunkon. Ahogy ígértem, küldök pár képet. Üdv,

- Andrea

Kedves Lányok!

Ezúton szeretném megköszönni Nektek azt a sok szeretetet és készséges segítséget, amit kaptam Tőletek "A" Ruhám kiválasztásakor! EGY PILLANATRA SEM BÁNTAM MEG, SŐT FANTASZTIKUS ÖRÖM TÖLTI EL A SZÍVEM, hogy a Rosa Clara Olmedo-ját választottam! Nekem tényleg Ő volt az IGAZI!!! Imádtam és mások is imádták! Még egyszer köszönöm és további sok sikert! Ajánlani foglak Titeket, ahol csak lehet!!!

- Enikő

Kedves Szalon, kedves Lányok!

Először is nagyon szépen köszönöm a színvonalas kiszolgálást és a sok kedvességet, dicséretet amit Tőletek kaptam a próbák során! Másodszor pedig köszönöm a két gyönyörű ruhám, amelyekben fantasztikusan éreztem magam! Igazán gyönyörű napunk volt, amihez Ti is hozzájárultatok! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN! Kívánok további gyönyörű menyasszonyokat a La Mariée szalon ruháiban!

- Heni

Kedves Lamariée Szalon, kedves Lányok!

Nagyon köszönöm a sok kedvességet és segítséget, melyet a ruhám kiválasztásakor és alakításakor kaptam Tőletek, no és persze köszönöm a csodálatos Licia ruhát, mely nem csak a vőlegényemet, de az egész násznépet elkápráztatta! Ahogy ígértem, küldök pár képet! Üdvözlettel,

- Eszter

Kedves La Mariée,

Veletek egy álmom vált valóra! Köszönöm nektek a sok segítséget, odafigyelést és kedvességet! Csatoltam pár képet, hogy ti is részesei legyetek ennek a gyönyörű napnak!

- Eneth

Kedves La Mariée!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget abban, hogy a ruhám olyan lehetett a Nagy Napon, amilyet mindig is megálmodtam, nélkületek nem sikerült volna, ilyen szépen helyrehozni! Külön köszönet a koszorúslányruhákért, gyönyörűek voltak a kislányok!

- Lilla


Vissza az oldal tetejére