Menyasszonyaink Köszönőlevei

Kedves La Mariée Szalon!

Mar egy hónapja, hogy a nagy napunkon viselhettem gyönyörű Benicarlo ruhátokat, amit IMÁDTAM! Ezúton is nagyon köszönöm a szalon csodás munkatársainak a sok segítséget, kedvességet, a szuper izgalmas ruhapróbákat! Minden alkalom remek volt! A ruha pedig fantasztikus, egy álom vált valóra, élmény volt viselni! További sok sikert kívánok a csapatnak! Sok szeretettel csatolok pár fotót az esküvőnkről!

- Krisztina

Kedves La Mariée Szalon!

Szeretném megköszönni a szalon munkatársainak az odaadó kedvességet és türelmet, amellyel hozzásegítettek álmaim ruhájának kiválasztásához. Szerencsés vagyok, hogy egy ilyen gyönyörű ruhát viselhettem az esküvőnkön, ez is hozzájárult a boldogságunkhoz.

- Gyöngyi

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült az egész nap és persze gyönyörű volt a ruha, mindenki dicsérte Köszönjük a kedvességeteket, a segítségeteket és persze a csodálatos ruhát!

- Katinka

Kedves La Mariée Szalon!

Szeretném itt is megköszönni a sok kedvességet, segítséget, melyet a ruha kiválasztása során kaptam. Nagyon szerettem viselni a gyönyörű Dorothy ruhát, ha tehetném azóta többször is felpróbálnám. Ahogy ígértem, íme pár kép.

- Zsófia

Kedves La Mariée!

Ezzel a néhány képpel szeretném megköszönni, hogy valóra váltottátok az egyik álmom és Pronovias ruhában mondhattam ki az igent! Nem is akármilyenben, hanem a meseszép Leire-ben. Külön köszönet a segítségetekért, kedvességetekért és a türelemért.

- Enikő

Kedves La Mariée szalon!

Ahogy járok-kelek a falunkban, folyton azt hallom az emberektől, hogy mennyire szép és különleges volt a ruhám a nagy napon. És valóban szépnek és különlegesnek éreztem magam a Benicarloban. Nem jártam más szalonban, csak Nálatok, mert tudtam, hogy itt megtalálom azt a ruhát, amit elképzeltem. Emellett pedig sok kedvességet, odafigyelést is kaptam, és persze a tökéletes lila szalagot! Köszönöm Nektek!

- Nóra

Kedves La Mariée!

Kicsit megkésve, de küldöm a megígért képeket a Leroig ruháról. Köszönöm a segítséget a próba során, hála nektek nem volt nehéz a döntés, ez volt A RUHA Üdv,

- Noémi

Kedves La Mariée Szalon!

Kicsit megkésve, de ezzel a pár képpel szeretném megköszönni a segítséget és a kedvességet, amelyet a ruha kiválasztása és a próba során kaptam! Gyönyörű volt a Dorothy ruha, melyet volt szerencsém elsőként viselni!

- Dóra

Kedves La Mariée Szalon!

Ezúton szeretném megköszönni a szalon összes dolgozójának a rengeteg segítséget, és kedvességet, amivel minden próba alkalmával kitüntettek! Csodálatosan éreztem magam a különleges Lagara ruhában!Bizonyítékul fogadjátok el ezt pár képet!

- Viola

Kedves La Mariée lányok,

Kicsit megkésve ugyan, de mellékelve küldök néhány képet, ahogy megígértem. Csodás napunk volt, és imádtam a ruhát! Köszönjük a segítséget és a profi kiszolgálást. Üdv,

- Ildi


Vissza az oldal tetejére