Menyasszonyaink Köszönőlevei

Kedves La Mariée Szalon!

Végre megkaptuk a várva-várt képeket, így nektek is továbbítom a ruhákról készült fotókat! Köszönöm a sok türelmet, munkát, szakértelmet, amit a ruhapróbák során tapasztaltam! Csodásan éreztem magam a LANDEL ruhámban! Külön köszönet a ruha finom illatáért!

- Zsófia

Kedves La Mariée szalon!

Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget, és azt a kedvességet amivel minden próba alkalmával fogadtatok. Csodálatosan éreztem magam a gyönyörű Uceda ruhában a nagy napon! Köszönetképpen fogadjátok szeretettel ezt a pár fotót a Nagy Napról !

- Andrea

Sziasztok!

Ezzel a pár képpel szeretném megköszönni Nektek a hozzám való kedvességeteket, illetve a profi szolgáltatásotokat. Gyönyörű volt a ruha, pont olyan, mint amilyenről mindig is álmodtam! Leendő Menyasszonyok, csak Őket keressétek....megéri! Üdvözlettel,

- Dina

Kedves La Mariée!

A korábban küldött videó után a fényképekkel is szeretném megköszönni a sok segítséget, és további jó munkát kívánni Nektek!

- Mariann

Kedves Lányok!

Először is köszönöm minden kedvességeteket, készségességeteket és jóságotokat hozzám! Nagyon jól esett a figyelmességetek, hogy minden alkalommal, mikor hozzátok mentem, úgy fogadtatok, mint egy kedves régi ismerőst.... Szebbé tettétek a készülődést, és nyugodt perceket adtatok a rohanós napokon.... És nem utolsó sorban: nálatok találtam rá A ruhára. A ruha varázslatos volt, egyszerűen tökéletes. Csodásan éreztem magam benne.... Ígértem pár képet!(küldök a táncos,kalotaszegi ruhánkról is) Minden jót, és sok boldog menyasszonyt kívánok nektek! Üdv,

- Anna

Kedves La Mariée Szalon!

Ígéretemhez híven küldök néhány fotót a menyasszonyi ruhámról, mely a Pronovias kollekció Letour ruhája volt. Csodálatos helyszínen, gyönyörű esküvőm volt! Az egész nap nagyon jól sikerült. A ruha mindenkinek nagyon tetszett, jól éreztem magam benne. Nem lehetett véletlen, hogy első látásra beleszerettem. Mindent nagyon köszönök.

- Orsolya

Kedves La Mariée-s lányok!

Szeretném megköszönni a sok segítséget és kedvességet, amit Nálatok kaptam! Nagyon jó hangulatban teltek a próbák, köszönöm, hogy ilyen jó élménnyé tettétek a ruhaválasztást! Az esküvő előtt pár héttel dilemmáztam kissé, hogy biztos a megfelelő ruhát választottam-e, de amikor a nagy nap előtti pénteken belebújtam a fotózásra és fodrok-habok tekergőztek körülöttem, már nem volt kérdés, hogy imádom a ruhát. Ahogy ígértem, küldök pár képet, hogy megosszam Veletek az élményt.

- Orsi

Kedves La Mariée!

Szeretettel küldöm Nektek a képeket az augusztus 9-i esküvőnkről, mely igazán boldog nap volt . Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom a szalont, köszönöm a csodás Dietrich ruhát, imádtam . Szép napot mindenkinek,

- Ági

Kedves La Mariée-s lányok!

Elsőként a ti szalonotokban jártam, hogy kiválasszam a ruhámat a nagy napra. Hiába mentem más helyre, nem találtam sem a kiszolgálásban, sem a ruha minőségében jobb helyet. Nagyon boldog vagyok, hogy a Ti ruhátokat viselhettem ezen a csodálatos napon! Köszönöm a segítséget!

- Krisztina

Kedves Lamariée Szalon!

Két részletben küldöm kicsit megkésve a gyönyörű Niza ruháról az ígért képeket! Nagyon örülök, hogy ezt a ruhát megtaláltam nálatok! Azt hiszem, nem is találhattam volna jobbat -ruhát és szalont egyaránt. A kedvességetek és nyugodtságotok, segítőkészségetek sokat jelent gondolom minden menyasszonynak, ahogy nekem is sokat segített azokban a túlzsúfolt napokban.

- Zsuzsa


Vissza az oldal tetejére