Menyasszonyaink Köszönőlevei

Kedves La Mariée!

Sok szeretettel és köszönettel küldök Nektek képeket az esküvői albumunkból. Örülök, hogy nálatok választhattam ki menyasszonyi ruhámat és életem legszebb napját tölthettem benne.

- Anikó

Kedves Lányok!

Egyetlen szalon - egyetlen ruha. Ahogy a Férjemben, úgy Bennetek és ebben a Pronoviasban is biztos voltam! Sokan dicsérték a násznépből és vannak még esküvő előtt álló hölgyek. Szívesen ajánlom a szalont mindenkinek! Csodálatos a hely, ahol szerintem mindenkinek kedve lesz menyasszonnyá válni! Nagyon köszönöm!!! Sok-sok elégedett Menyasszonyt kívánok! Szeretettel,

- Bernadett

Kedves La Mariée csapat!

Kicsit megkésve, de küldöm az ígért képeket a csodálatos Pronovias Udine ruhámról! Mint sok előttem szóló, én is köszönettel tartozom a kedvességetekért és a professzionalizmusért! Az esküvővel kapcsolatban az volt a legnagyobb félelmem, hogy rajtam semmilyen ruha nem fog jól állni. Ehhez képest az álomruhám volt a harmadik ruha, amit felpróbáltam és rögtön tudtam, hogy megvan az igazi. Eredetileg ezt a ruhát nem is néztem, Ti javasoltátok és telitalálat volt! A férjem pedig odasúgta miután meglátott a ruhában, hogy annyira szép vagyok benne, hogy igazán felvehetném néha otthon is majd. Egyszóval teljes volt a siker és ezért Nektek jár egy hatalmas Köszönöm!

- Erika

Sziasztok!

Augusztus 1-jén volt az esküvőnk, és a Ti kölcsönzőtökből rendeltük a ruhámat. Szuper gyönyörű volt, mindenki nagyon dicsérte:-) Csatolok 1-2 képet róla, a csokor szinte mindig a kezemben volt, amiatt sajnos a ruha sosem látszik tökéletesen, de azért igyekeztem válogatni:-) Köszönöm a segítségeteket, nagyon kedves és profi emberek dolgoznak nálatok, gratulálok hozzá! Kellemes hetet kívánok,

- Dorottya

Kedves La Mariée Szalon!

Először is elnézéseteket kérem, hogy ilyen későn küldöm nektek az ígért képeket, de ami késik nem múlik Július 19-én volt a nagy nap Egerben, és a tőletek bérelt ruha nagyban hozzájárult ahhoz, hogy életem eddigi legtökéletesebb napját élhettem meg. Imádtam a ruhát, kényelmes volt és gyönyörű!!!Nagyon köszönöm nektek a kedvességeteket és a sok segítséget!

- Csilla

Kedves La Mariée!

Végre mi is megkaptuk a képeinket, amit nagy örömmel osztok meg veletek! Nagyon féltem a ruhaválasztástól, ezért külön is nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítségét és kedvességét! Mindenki dicsérte a ruhát, nekem ő volt a tökéletes!

- Anikó

"Kedves La Mariée Szalon!

Meg szeretném köszönni a csodaszép menyasszonyi ruhát! Tökéletesen rám lett szabva a tökéletes ruha! Imádtam benn táncolni, ülni sem volt nehéz és igazi hercegnőnek éreztem magam benne! Köszönöm szépen! Üdv a szalon munkatársainak!

- Emese

Kedves La Mariée-s lányok!

Ezekkel a képekkel szeretném megköszönni ezt a csodálatos Pronovias Urturi ruhát,amiben igazi nőnek érezhettem magam. Köszönöm a segítségeteket és az igényes,minőségi munkátokat!!! :) A férjem és a násznép is el volt ájulva a ruhakölteménytől! Imádtam,hogy én viseltem először a ruhát. :) Kívánom nektek,hogy nagyon sok menyasszonyt tudjatok még boldoggá tenni!

- Georgina

Kedves La Mariée!

Sosem felejtem el, amikor a második ruhánál, amit felpróbáltam Nálatok, megtörtént a „húha” pillanat: édesanyám elkezdett pityeregni, a koszorúslányaim szóhoz sem jutottak, én pedig csak néztem magam a tükörben és azt éreztem, hogy „megvan, megtaláltuk egymást”. Tökéletesnek és boldognak éreztem magam a csodaszép Ugaz ruhában. Ez a Nagy Napunkon sem változott, az álomruhámban ott álltam a Nagy Ő mellett, családunkkal és barátainkkal körülvéve, szeretetben, boldogságban, csak mosolyogni és nevetni tudtunk az esküvőn és a lakodalmon is. Köszönöm Nektek a sok segítséget és kedvességet, amit kaptam a ruhapróba és az igazítás során is. Továbbiakban is sok-sok boldog menyasszonyt /feleséget/ kívánunk Nektek!

- Júlia"

Kedves La Mariée szalon,

Szeretném megköszönni a sok- sok figyelmességet, kedvességet, amit az álomszép Nostalgia ruha kiválasztásakor, illetve a késöbbiekben kaptam! Remélem hamarosan 1-2 barátnőmet is elkísérhetem a szalonba ruhát választani :) Üdv,

- Viktória


Vissza az oldal tetejére