Esküvői ruha kölcsönzés

Fontos számunkra, hogy Magyarországon is minden menyasszony számára elérhetővé tegyük a legújabb trendeket, ezért exkluzív ruhaszalonunkban a világ legkeresettebb divatházainak és tervezőinek kollekcióit kínáljuk. Legyen szó a Pronovias Fashion Group kizárólag szalonunkban elérhető darabjairól, a Rosa Clará ruhakölteményeiről, a MARCHESA, a BADGLEY MISCHKA, az Inmaculada García vagy az ELYSÉE Bridal legújabb kollekcióiról, nálunk garantáltan megtalálja álomruháját.

Menyasszonyi ruha vásárlás

Az esküvő az élet egyik legszebb, legkülönlegesebb napja, ezért kiemelkedő jelentőséggel bír, hogy ehhez fogható ruhadarabot válasszunk. Sokan éppen ezért nem elégednek meg a ruhakölcsönzéssel, így menyasszonyi ruha vásárlással tennék még inkább maradandóvá a semmi máshoz sem fogható élményt. Akár a vezető divatházak legkurrensebb darabját szeretné viselni, akár alacsonyabb áron vásárolna szezon végi, kifutó termékeket, segítünk a tökéletes esküvői ruha és a kiegészítők összeállításában.

Díjnyertes szalon, világhírű márkák – ez a La Mariée Budapest

A La Mariée Budapest többszörösen díjnyertes esküvői ruhaszalon kizárólag a világ elismert divatházainak tervezéseivel foglalkozik, így akár kölcsönzés, akár esküvői ruha vásárlás esetén is ránk bízhatja magát – mi megtaláljuk az Önhöz illő ruhadarabot. Jelentkezzen be ruhapróbára, és tekintse meg különleges ruhakölteményeink egyedi mintáit, illetve páratlanul elegáns anyagait!

Pronovias esküvői ruha vásárlás és kölcsönzés

A barcelonai székhelyű Pronovias Group nem hiába vált a világ vezető esküvői ruhákat forgalmazó divatházává az elmúlt ötven évben. A cég minden egyes ruhadarabja gondos kézimunka eredménye, így az apró részletek érzékeny kidolgozottsága könnyed eleganciát biztosít bármely menyasszonynak. A Pronovias mesésen lágy menyasszonyi ruháit Magyarországon kizárólag a La Mariée Budapest esküvői ruhaszalonban szerezheti be – tekintse meg friss kollekciónkat!

Rosa Clará menyasszonyi ruha kölcsönzés és vásárlás

Minden menyasszony számára különösen fontos, hogy ne csak ellenállhatatlanul gyönyörű legyen, de egyben sugárzóan egyedi atmoszféra is körüllebegje. A Rosa Clará esküvő ruhái a legkülönbözőbb stílusvariációkban szerezhetők be, így akár letisztult vonalvezetést, akár klasszikus mintákat keres, a neves divatház darabjai között megtalálhatja a nagy naphoz illő menyasszonyi ruhát. Tekintse meg Rosa Clará esküvői ruhák különleges anyagait és finom részleteit szalonunkban!

Marchesa esküvői ruhák széles választékba

A New York-i székhelyű Marchesa modern és elegáns darabjai hosszú ideje meghatározzák a menyasszonyok esküvői ruhákkal kapcsolatos elvárásait: az előkelő divatház ruhadarabjai egyszerre képesek megjeleníteni az extravagáns irányzatokat és egyfajta klasszikus formavilágot. A 2004-ben útjára indult divatcég mára egyet jelent a hollywoodi luxussal, és a La Marieé-nak köszönhetően mindez ma már Budapesten is könnyen elérhető. Tekintse meg kollekciónkat, és kölcsönözzön tőlünk!

Badgley Mischka – a végtelen elegancia megtestesítője

A Mark Badgley és James Mischka által alapított Badgley Mischka divatmárka több mint harminc éve meghatározó szereplője az esküvői ruhaiparnak. A Badgley Mischka 1988-as megalapítása óta a márka az időtlen, szofisztikált és mindig modern megjelenés szinonimájává vált, így ruhadarabjait a legnagyobb világsztárok is rendszeresen viselik. Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni a luxusmárka kínálta különleges élményt, válassza kollekciónk egyedi ruhadarabjait!

Inmaculada García menyasszonyi ruhák – mediterrán könnyedség

Az Inmaculada García által képviselt elegancia egyszerre képes letisztult, modern hatást kelteni, valamint megőrizni az esküvői ruhák több évszázados tradíciójának formavilágát. Inmaculada García ruhakölteményei garantálják a mediterrán hangulatot, miközben a tökéletes tervezés és a lágy anyagok páratlan kényelmet biztosítanak. Kölcsönözzön kínálatunkból, vagy vásárolja meg az Ön stílusához leginkább illő ruhadarabot!

ELYSÉE Bridal – új üstökös az esküvői ruhamárkák között

A 2019-ben útjára indult ELYSÉE célja a neoklasszikus művészet és a modern vonalvezetés közötti egyensúly megteremtése, kihangsúlyozva a női test gyönyörű egyediségét. A görög eredetű név a tökéletes boldogság állapotára utal, így az ELYSÉE ruhadarabjai időtlenséget és lenyűgöző eleganciát sugároznak magukból. Érdeklődjön elérhető menyasszonyi ruháinkról, és kölcsönözze ki vagy vásárolja meg a tökéletes darabot!


Ruha Kollekciók