Bemutatkozás

Életünk talán egyik legfontosabb döntése a házasságkötés. Erre a különleges és igen emlékezetes alkalomra a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása nem könnyű feladat!

Az ország egyetlen díjnyertes szalonjaként és immár egyedüli Pronovias forgalmazóként, ezt a fontos döntést tesszük könnyebbé a kedves menyasszonyainknak álomszép Pronovias esküvői ruhák hatalmas választékával! La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon szeretettel várja minden kedves leendő menyasszonyát Budapest szívében, a Parlament szomszédságában, a nemzetközileg elismert legjobb spanyol világcégek, mint a Pronovias és a Rosa Clará (AIRE BARCELONA, ALMANOVIA) és a Jesús Peiro esküvői ruha tervezők legújabb és folyamatosan bővülő kollekciójával.

Pronovias, Rosa Clará és Jesús Peiro esküvői ruháink kiválasztásánál gondosan ügyelünk a letisztult vonalakra, a minőségi anyaghasználatot és a tökéletes kivitelezést tükröző finom eleganciára!

A Magyarországon kizárólag a La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon által forgalmazott Pronovias és Rosa Clara (Aire Barcelona és Almanovia) esküvői ruhák széles választékának fő alapanyagait a minőségi szatén, az organza, a taft, a pöttyös tüll, és a különlegesen finom csipke alkotja, melyet az aprólékos kézi gyöngyözés és strasszkövezés tesz egyedülállóan tökéletessé.

A kiegészítők gondosan összeállított választékának köszönhetően minden menyasszony megtalálja az egyéniségéhez és a kiválasztott esküvői ruhához leginkább illő kiegészítőket, legyen a menyasszonyi ruha akár romantikus, klasszikus vagy modern stílusú.

A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon megjelenése már önmagában is a világhírű esküvői ruha cégek előkelő eleganciáját tükrözi, melyben a szakmailag tapasztalt, udvarias és készséges tanácsadói csapatunk segíti kiválasztani menyasszonyainknak a hozzájuk és az alkatukhoz leginkább illő csodálatos menyasszonyi ruha modelleket.

Bemutatkozás - La Mariée Budapest

Vania, Pronovias Atelier