Bemutatkozás

Életünk talán egyik legfontosabb döntése a házasságkötés. Erre a különleges és igen emlékezetes alkalomra a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása nem könnyű feladat!

Az ország egyetlen többszörösen díjnyertes esküvői ruhaszalonjaként és immár egyedüli Pronovias forgalmazóként, ezt a fontos döntést tesszük könnyebbé a kedves menyasszonyainknak az álomszép Pronovias esküvői ruhák hazánkban elérhető óriási választékával! A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon szeretettel várja minden kedves leendő menyasszonyát Budapest szívében, a Parlament szomszédságában, egy 200 négyzetméteres csodabirodalomban a nemzetközileg elismert világcégek, mint a spanyol Pronovias, Rosa Clará, a világhíres MARCHESA, Badgley Mischka Divatházak , az ELYSÉE Bridal, az Inmaculada García, az olasz Nicole Spose tervezőinek legújabb és folyamatosan bővülő kollekciójával.

Pronovias Fashion Group három kiemelkedő főkollekciói, amik egyedülálló módon csak és kizárólag díjnyertes szalonunkban elérhetőek az országban, mint az Atelier Pronovias, a Pronovias Privée és a márkanevet viselő Pronovias esküvői ruhák kiválasztásánál gondosan ügyelünk az egyediséget tükröző, letisztult vonalakra, a minőségi anyaghasználatot és a tökéletes kivitelezést hibátlanul megmutató exkluzív eleganciára!

A Magyarországon kizárólag a La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon által forgalmazott Pronovias kollekciók széles választékának fő alapanyagait a minőségi selyemmikádó, a kreppsifon, az organza, a pöttyös, vagy hímzett tüll, és a különlegesen egyedi mintájú, finom csipkék alkotják, melyeket az aprólékos kézi gyöngyözés, strasszkövezés tesz egyedülállóan tökéletessé.

A kiegészítők gondosan összeállított választékának köszönhetően minden menyasszony megtalálja az egyéniségéhez és a kiválasztott esküvői ruhához leginkább illő kiegészítőket, legyen a menyasszonyi ruha akár romantikus, klasszikus vagy modern stílusú.

A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon megjelenése már önmagában is a világhírű esküvői ruha márkák előkelő eleganciáját tükrözi, melyben a szakmailag tapasztalt, udvarias és készséges tanácsadói csapatunk segíti kiválasztani menyasszonyainknak a a több száz, csodálatos, legújabb trendeket követő ruha kínálatunkból a hozzájuk és az alkatukhoz leginkább illő csodálatos menyasszonyi ruha modelleket.

Bemutatkozás - La Mariée Budapest

Caterina, Pronovias Privée 2023