Bemutatkozás

Életünk talán egyik legfontosabb döntése a házasságkötés. Erre a különleges és igen emlékezetes alkalomra a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása nem könnyű feladat!

Az ország egyetlen díjnyertes szalonjaként és immár egyedüli Pronovias forgalmazóként, ezt a fontos döntést tesszük könnyebbé a kedves menyasszonyainknak az álomszép Pronovias esküvői ruhák hazánkban elérhető legnagyobb választékával! A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon szeretettel várja minden kedves leendő menyasszonyát Budapest szívében, a Parlament szomszédságában, a nemzetközileg elismert világcégek, mint a spanyol Pronovias, Rosa Clará (AIRE BARCELONA, ALMANOVIA) Inmaculada García, Jesús Peiro, az olasz Nicole Spose és a csodálatos Eva Lendel esküvői ruhák tervezőinek legújabb és folyamatosan bővülő kollekciójával.

Pronovias Fashion Group három kiemelkedő főkollekciói, amik egyedülálló módon csak és kizárólag díjnyertes szalonunkban elérhetőek az országban, mint az Atelier Pronovias, a Pronovias Privée és a márkanevet viselő Pronovias esküvői ruhák kiválasztásánál gondosan ügyelünk az egyediséget tükröző letisztult vonalakra, a minőségi anyaghasználatot és a tökéletes kivitelezést hibátlanul megmutató exkluzív eleganciára!

A Magyarországon kizárólag a La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon által forgalmazott Pronovias kollekciók széles választékának fő alapanyagait a minőségi selyemmikádó, a kreppsifon, az organza, a pöttyös, vagy hímzet tüll, és a különlegesen egyedi mintájú finom csipkék alkotják, melyeket az aprólékos kézi gyöngyözés, strasszkövezés tesz egyedülállóan tökéletessé.

A kiegészítők gondosan összeállított választékának köszönhetően minden menyasszony megtalálja az egyéniségéhez és a kiválasztott esküvői ruhához leginkább illő kiegészítőket, legyen a menyasszonyi ruha akár romantikus, klasszikus vagy modern stílusú.

A La Mariée Budapest esküvői ruhaszalon megjelenése már önmagában is a világhírű esküvői ruha cégek előkelő eleganciáját tükrözi, melyben a szakmailag tapasztalt, udvarias és készséges tanácsadói csapatunk segíti kiválasztani menyasszonyainknak a hozzájuk és az alkatukhoz leginkább illő csodálatos menyasszonyi ruha modelleket.

Bemutatkozás - La Mariée Budapest

Vania, Pronovias Atelier